fbpx

Arbeta med oss!

Vi söker hela tiden efter fler talanger till vår produktion ute i Stöcksjö. Vi söker särskilt dig som har ett matintresse, är noggrann och såklart en glad och trevlig person att arbeta tillsammans med. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du blir en viktig del i vårt lag. Till oss kommer färdigstyckade detaljer och arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, normalt sett roterar vi så att man inte gör samma moment varje dag. Vi blandar kryddor, stoppar korv, röker, torkar, förpackar och märker produkterna för leverans till kund. Det pressas dessutom en hel del hamburgare och ibland ger vi oss på helt nya produkter. Är du lite kreativ kanske du rent av kan komma med lite nya produktidéer?

Vi levererar i dagsläget till restaurang- och storköksgrossister, ICA -och Coopbutiker i vårt närområde samt till ICA och Coop Sverige på central nivå. Vi säljer dels produkter under vårt eget varumärke men har också en del legoproduktion och white-label till de större kedjorna.

Arbetet är till viss del ganska fysiskt påfrestande, en del tunga lyft förekommer. B-körkort är inget krav för anställning, men vårt läge gör det lite utmanande att ta sig till arbetet med lokaltrafik. Du bör vidare tala och skriva svenska obehindrat då kontakter med både kunder och leverantörer kan förekomma. Har du tidigare erfarenheter av arbete som kräver hög hygienstandard är det naturligtvis meriterande, till exempel från annan livsmedelsproduktion, restaurangkök eller liknande.

Du är såklart välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vill du skicka in en spontan ansökan är du välkommen att göra det till platschef Michael Hansen, michael(at)hansenchark.se

 

 

 

Logotyp