Gör så här
Börja med rostad lök. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och strimla gul lök, lägg i en ugnsform som är klädd med bakplåtspapper. Droppa över rapsolja och strö över socker och salt. Blanda om. Rosta i ugnen ca 15 minuter, rör om då och då. Dra sedan ner värmen till ca 60-75 grader och rosta tills löken är helt torr. Låt sedan löken svalna och förvara i en lufttät burk.
Grilla eller stek korven. Servera med ketchup och den rostade löken i bröd.
Tips!
Vill du göra egen ketchup så har vi ett enkelt och gott recept här:
Ketchup till burgare eller korv
Vill du dessutom göra dina egna korvbröd, testa detta recept:
Hemmagjorda korvbröd
Ingredienser
4 portioner
4 korvar från Familjen Hansen Charkuteri
smör till stekning
Rostad lök
6 gula lökar
2 msk rapsolja
2 tsk strösocker
2 krm salt
Till servering
4 korvbröd
ketchup
ev lite hackad silverlök
hackade örter, t ex persilja eller krasse är gott till