Familjen Hansen Charkuteri

År 2013 startade Michael Hansen med familj produktionen av charkuterier i lokalerna som en gång inrymde Scans verksamhet. Det saknades välsmakande, lokala produkter i segmentet och luckan på marknaden var stor. Från idé till produktion tog processen bara 2 månader – och vi har inte ångrat oss en dag! Våra första artiklar sålde vi till ICA Kronoparken i Umeå och vi har fortfarande kvar dem i vårt sortiment. En fyrklöver bestående av Västerbottningen, Grillkorv med brännässlor, ramslökssalsiccia och chorizo.

Täta samarbeten med uppfödare har gjort att vi kunnat påverka råvaran som vi använder i vår produktion, dessutom kan vi hjälpas åt att höja förädlingsgraden på den fina, lokala råvara som Västerbotten har att erbjuda.

Idag sker produktionen i Stöcksjö strax söder om Umeå, där finns det öppna landskap, skog och mark som är gynnsamt för vår produktion. Vi tror nämligen att de friska vindarna från Stöcksjöslätterna bidrar till att smaken på vårt lufttorkade sortiment blir så unik.

Vi hoppas det ska smaka!

Michael Hansen med personal.

Läs vår integritetspolicy för information om hur vi på Familjen Hansen Charkuteri hanterar GDPR.

Logotyp