fbpx
Matig sallad med kabanoss och örtkräm

Matig sallad med kabanoss och örtkräm

Avdelare
Matig sallad med kabanoss och örtkräm

Matig sallad med kabanoss och örtkräm

Gör så här

Lägg korvarna på grillen (eller i stekpanna) och gör salladen under tiden. Skär alla grönsaker i lagom portionsbitar och fördela på ett stort fat. Gör örtkrämen genom att hacka örterna och blanda med färskosten, smaka av med salt och peppar.

När korvarna är klara låter du dem svalna något innan du skär upp i lagom stora munsbitar och fördelar över salladen. Klicka eller spritsa ut dressingen, servera det som blir över vid sidan. Smaklig måltid!

Ingredienser

4 portioner
4 valfria korvar från Familjen Hansen Charkuteri, förslagsvis Kabanoss
1 romansalladshuvud eller annan krispig sallad
ca 200g körsbärstomater
ett knippe sparris, förvällda (eller grillade)
några rädisor
ett par morötter

Örtkräm

100g färskost
1/2 kruka persilja
1/2 kruka gräslök
salt och peppar
Logotyp