
Matig sallad med kabanoss och örtkräm
Gör så här
Lägg korvarna på grillen (eller i stekpanna) och gör salladen under tiden. Skär alla grönsaker i lagom portionsbitar och fördela på ett stort fat. Gör örtkrämen genom att hacka örterna och blanda med färskosten, smaka av med salt och peppar.
När korvarna är klara låter du dem svalna något innan du skär upp i lagom stora munsbitar och fördelar över salladen. Klicka eller spritsa ut dressingen, servera det som blir över vid sidan. Smaklig måltid!
Ingredienser
4 portioner
4 valfria korvar från Familjen Hansen Charkuteri, förslagsvis Kabanoss
1 romansalladshuvud eller annan krispig sallad
ca 200g körsbärstomater
ett knippe sparris, förvällda (eller grillade)
några rädisor
ett par morötter
Örtkräm
100g färskost
1/2 kruka persilja
1/2 kruka gräslök
salt och peppar